Takarmányozási javaslat
Jó minőségű takarmány eléréséhez keverjük megadott mennyiségben a gazdasági abrakhoz, somogyi zabos borsó vagy vegyes dara termékekhez.
Kiszerelés: 20 kg-os zsákban dercés formában.
Beltartalmi értékek
8213 |
8217 |
8207 |
8218 |
||
Bekeverés |
% |
30,00% |
25,00% |
20% |
20,00% |
MEsertes |
MJ |
10,72 |
10,31 |
12,01 |
10,31 |
Nyersfeh |
% |
29,01 |
26,27 |
39,73 |
24,12 |
Ny.zsir |
% |
2,2 |
2,19 |
1,79 |
2,32 |
Ny.rost |
% |
9,23 |
8,96 |
6,00 |
9,24 |
Ny.hamu |
% |
8,2 |
10,21 |
15,44 |
9,42 |
Ca |
% |
2,27 |
2,48 |
3,01 |
2,54 |
P |
% |
1,00 |
1,97 |
1,08 |
0,95 |
Na |
% |
0,40 |
0,4 |
0,71 |
0,34 |
Lysin |
% |
2,02 |
1,91 |
3,65 |
1,64 |
Methion. |
% |
0,68 |
0,63 |
0,85 |
0,59 |
Met/Cys. |
% |
1,24 |
1,03 |
1,47 |
1,11 |
Threonin |
% |
1,17 |
1,00 |
1,88 |
1,00 |
Tryptoph |
% |
0,37 |
0,31 |
0,5 |
0,29 |
A.vitami |
NE/g |
43,20 |
32,00 |
40 000 7 |
25,60 |
D3vitami |
NE/g |
6,40 |
6,40 |
7 500 |
5,12 |
E.vitami |
mg/kg |
320,00 |
200,00 |
100 |
160,00 |
Phytase |
FTU |
1 500,00 |
2 000,00 |
2 500 |
------ |
Aromen |
mg/kg |
750,00 |
1 000,00 |
2 000 |
1 000,00 |